torstai 18. kesäkuuta 2015

♡ Kesäkuun SNY ♡

Niin se on taas kuu vaihtunut ja ollaankin jo juhannuksessa asti! 

Itse aloitin työt kesäkuun alussa ja en oo kerenny (jaksanu) tekeen yhtään mitään :D Lisäksi uus harrastus on vienyt mennessään ja viikossa onkin mennyt ilta-pari metsässä rasteja etsien (kuten Instaseuraajat on varmaan jo huomanneet) :) 

Kävinpäs myös viikko sitten Paimiossa osallistumassa Venlojen viestiin! Ensikertalaisena (ja untuvikkona) mulle napsahti 8,7km ankkuriosuus, mutta suoriuduin siitä kunnialla ja voin olla ylpeä saavutuksestani :)

Sitten asiaan.

Viime viikolla SNY-parini laittoi viestiä ja ihmetteli, kun ei pakettia ala näkymään. Niinpä tutkailin töissä pakettirullakkoja ja sieltähän se mun i-s-o Pampers- paketti löytyi!


Sisältä paljastui seuraavaa;Mun ehdotonta lempparia Wiener Nougatia ♥, lapsille Mehukatti-mehujäätä, piirakkavuokia sekä itsetehty suoja vuoalle. Lisäksi oli Novitan kevät 2015-lehti ja Knit Pron päättelyneuloja.


Sokerina pohjalla oli 2kg(!!) miniontelokudetta! 
Aivan huikeeta :)
 Näistä voisi tehdä raitamaton tai neuloa iiison viltin.

Kiitos jälleen kerran ♥

Vielä parini ei paljastanut itseään, mutta eiköhän sekin tässä piakkoin selviä.  

psst. Blogilla tulee 2 vuotta mittariin tulevana sunnuntaina, joten ehkä olisi pienen arvonnan paikka. Mitäs tuumaatte? ;)

4 kommenttia:

 1. Hiukan huolestuneena seurailin paketin matkaa kun oli kahteen kertaan (eri päivinä siis) rekisteröity naapuripitäjässä että onko lähdössä takaisin päin tai onko osoite tietolappu kenties repeytynyt :) Taisi reilun viikon reissata pitkin maata ennenkuin pääsi perille =) mutta hyvä että pääsi perille :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa :)
  Ystäväsi
  Ystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas melkoiset matkat tehnyt :D Onneksi kuitenkin löysi perille! Aurinkoa päiviisi :)

   Poista

Pienikin kommentti piristää ♡