keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Toukokuun SNY

Niin se vaan taas on kuukausi vierähtänyt ihan huomaamatta. Kuluneesta ajasta muistuttaa aika hyvin kevään SNY-kierros. Viime (vai olikos se jopa toissa?) viikolla tulikin parilta e-kortti, jossa ilmoitti että paketti on matkalla ja keskiviikkona kävin sen noutamassa.


 Paketti olikin aika iso ja painava.

  

Sisältä paljastui seuraavaa.


450g puuvillalankaa ihanissa väreissä ♥
Näistähän tekisi tytölle kesämekon tai vaikka laukun?
 

Keksejä sekä kertakäyttölautaset ja -mukit.
 

Itse tehtynä mukana oli tällainen ihana kaulakoru. Tekotavan nimeä en tiedä, mutta siihen kuulunee kynsilakka? Parini osaa tieten kertoa tarkemmin? ;)


Lisäksi oli vielä tuollainen peltirasia (toisessa kuvassa näkyy hieman kantta), jonka sisältä löytyi saippuakuplia (lapset kiittää! ), pussi salmiakkia, pussi maatuskakuvioisia nappeja  sekä edellisen kuvan koru.  

Jälleen kerran täytyy kiittää ja kehua pariani! Todella onnistunut paketti! Kiitos ♥

Muutoin mulla on ollu käsityöinnostus lähellä nollaa. Mistä lie johtuu? Ideoita ja haluja on tehdä, mutta en yksinkertaisesti saa aikaiseksi ja jos saan, niin todella nihkeästi päätyy tänne blogin puolelle. Suosittelenkin siis myös seuraamaan Instagramia, sinne on niin paljon näppärämpi lisätä kuvia ;)

12 kommenttia:

 1. Ihanan paketin sait:)sny9

  VastaaPoista
 2. Kiva että paketti onnistui :)
  Tuonne Instan puolelle ei vissiin voi kirjoitaa nimettömänä? Käytän sitä niin vähän etten ole perehtynyt toimintoihin. Kävin jo kurkkimassa kuviasi :)
  Tuo kaulakoru tosiaan tehty kynsilakoilla, tekniikka nimeltään vesimarmorointi kynsilakalla. :) En olekaan pitkään aikaan koruja tehnyt, päässyt "taidot" ruostumaan :)
  SNYsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instassa pitää tosiaan olla kirjautunut, että voi kommentoida :D Todella hyvin on kaikki paketit onnistuneet, kun vaan saisi tehtyä näistä :) Yhdet lapaset olen alpakasta tehnyt, mutta niistäkin tosiaan kuva vain Instassa :D

   Poista
 3. Ihana paketti. Tosi paljon sinä kyllä niitä käsitöitä teet, ihan kateeksi käy kun itsellä jää usein aikomuksen asteelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Parhaani yritän ja eihän tässä reissuleski-kotiäitinä oikein harrastuksiin pääse, joten jollain tapaa se on ajatukset nollattava iltaisin (ja välillä vähä muulloinkin) :)

   Poista
 4. Kesäkuun pakettisi tuntuu viihtyvän matkassa :D Toivottavasti joskus löytää perille :)
  Ystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipas sopivasti, että otit puheeksi. Täällähän tämä paketti näytti työmaalla olevan ja ois iltapäivällä menny smartpostii ;) Mutta nyt pääsinki vetäseen välistä ;D

   Poista
  2. upeaa että löysi perille. :) katoin että pyöri naapurikaupungissa useamman päivän, viihtyi näköjään siellä :D

   Poista

Pienikin kommentti piristää ♡