perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kortti SNY:ltä ja vähän viime aikojen kuulumisia


Hei Ystäväni =)
Pääsiäisen pyhät alkaa pian olemaan takana ja huhtikuu käynnistynyt kunnolla =) Huhtikuun paketti jo mielessä ja osaksi jo suunniteltukin. Odottelen vielä muutamaa puuttuvaa elementtiä mutta uskoisin että saan paketin jo tällä viikolla postiin =)
Ihanaa kun tälle viikolle luvattu taas aurinkoa ja lämmintä =) Sain pääsiäisenä mm puhdistettua kuivaustelineen alla olevia laattoja lumesta niin odotan kovasti että saan pyykit ulos kuivumaan, kevät on niin minun vuodenaikani <3 Toivottavasti sielläkin jo hiukan kevään merkkejä ilmassa!!! Kalajoki on kaunista seutua, tykkään veden/meren läheisyydestä =) Lämpöisin ajatuksin Ystäväsi <3
 

Terveisin:
Ystäväsi 21

Kiitos kortista ♥ Tämähän siis tuli jo maanantaina, en vain ole saanut istuttua koneelle.. Jännityksellä odotan, mitä paketista löytyy, aiempi paketti nimittäin ylitti odotukset täysin ;)

Itse kerkesin jo riemuita ihanasta auringosta ja keväästä, mutta sitten tuliki lunta ja kylmää ja märkää, hyi! :( Täällähän tuulee aina (johtunee meren läheisyydestä), joten nyt on ollut kylmää vaikkakin aurinkoista. Odotan niin kesää, että saisi lähtä ulos pukematta koko vaatekertaa päälle.

Pääsiäistä meidän perheessä ei tänä vuonna vietetty lainkaan. Ei virvottu, ei varvottu (meillä sen on tapana tehdä lankalauantaina) eikä käyty kokolla. Meillä olikin vähän paremman juhlan aiheet, mun pikkuveli nimittäin naimisiin! ♥ 

 Nämä ihanat pöytäkoristeet on veljeni omien kanojen munia. Jokaisen sisällä pieni mietelause rakkaudesta ♥
 

" Suu on tehty viestintää varten. Eikä mikään puhu enempää, kuin suudelma " 

 Kävihän siinä myös niin hassusti, että sain kopin morsiuskimpusta! Mutta hirveesti en sen varaan laskis, tää tais olla jo kolmas kerta, kun saan kimpun itselle   ;D

 
Kuvassa keltaiset on kimpusta ja punaiset tytön synttärikukista. Piti poimia parhaat päältä, oli jo vähän nuupahtaneita (en ole mikään viherpeukalo, oon onnistunu hukuttaan kaktuksetkin..).
 
Jokin aika sitten bongasin Paapon fb-sivuilta ihanan kuvan, jossa oli neulottu torkkupeitto isoilla puikoilla miniontelokuteesta. Aikani oon jahkaillu ja pähkäilly, mutta eilen piti käydä ostamassa kudetta. Voin sanoa, että muutaman kierroksen jälkeen kädet kiittää.. ;D


Kerron tästä sitten enemmän, kun on valmista :)

pst. Kannattaa tutustua myös Paapon blogiin, aivan ihania ideoita ja ohjeita tulvillaan!

4 kommenttia:

 1. Huh, uskon että kädet on kovilla, mutta kaunista tulee ihan varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyllä :) Voi olla että tulee vähän aiottua pienempi, mutta kyllähän ainaoikein onneksi joustaa aika reippaasti.

   Poista
 2. Oi ihanaa häät <3 Meillä tuntuu harvemmin enää olevan häitä, ikäjakaumassa taukoa =) Ihanat koristeet =)
  Laittelin uuden kortin ja mukana koodi paketille =) Tiistaina varmaan perillä =)
  Juu siellä varmaan aina hiukan viileämpää kuin täällä sisämaassa. Joskus aikoinaan olimme Kalajoella tuetulla lomalla, (olikohan siinä jukuparkin vieressä joku "leirintäalueen" tyyppinen paikka, mökkejä) =)
  Ihanan näköistä tuo peitto mutta varmasti painavaa "kannattaa" mukana ennenkuin valmis. Jään odottelemaan kuvaa valmiista työstä =)
  Ystäväsi

  VastaaPoista
 3. Mikäs sen parempaa kuin juhlia veljen häitä. Jospa se nyt toden sanoisi ;) Kauniit koristeet tosiaan.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää ♡