maanantai 17. marraskuuta 2014

Messuterkut Tampereelta!

Eiran langat arpoi Facebookissa pari lippua Tampereen kädentaitomessuille. Päätin osallistua, vaikka messut ei ollutkaan suunnitelmissa koska a) matkaa meiltä Tampereelle on 400km ja b) oon käyny jo Seinäjoen- ja Oulun käsityömessuilla.

Mutta kuinka ollakkaan, viime viikon alussa oli Eiran lankojen Riikalta tullut viestiä. Arpaonni suosi minua - jälleen (vastahan voitin Eilen tein-blogin arvonnassa ison kasan lankaa ♥ )

 

Noh, eikai siinä sitten auttanu, ku lähtä Tampereelle! 
Kaikki hotelllit oli täynnä, joten meidän piti majoittua sivummalla. Hotellissa ois ollu perjantaina tarjolla Hynysjounin keikka, mutta jäi välistä koska ei sisältynyt huonehintaa. Ihme kiskurointia.

Messuille sain mukaan kaverini (sattuivat oleen sukuloimassa etelässä) ja meidän siipat sitte viettivät rattoisan sunnuntain kruisailleen ympäriinsä ;D

Messuillahan oli ns. yleinen kuvauskielto, enkä sitten viitsinyt kysellä kuvauslupien perään, joten nyt on tyytyminen vain tuliaisiin.Tottakai kävin Eiran lankojen osastolla ja ilmiannoin itseni :)


Tällainen kasa paljastui kassin sisältä ♥

Tuunattavat tuikkukipot, paperipillejä, Knit pron lyhyet  3,5mm vaihtopäät (tää koko oli kaikilla loppu, onneks Silmussa & Solmussa oli muutama vielä jäljellä), puikkostopparit, joustavaa lankaa (esim. sukan varsiin), ohjelehtisiä...


 Kerän osastolla lähti mukaan aikas ihQ projektikassi (ilmeisesti tarttunut aika monen matkaan samanmoinen?)


Riikka-Piikan osastolla meni tovi jos toinenki hypistellen ja lopulta päädyin näihin; kirjava on Hulabaloon käsinvärjätty 100% villalanka ja sininen Colinetten merinovillaa. Aivan ihania!


Lankaideasta nappasin pari kerää Rowanin Fine tweedia. Näistäkin sai melkeen arpomalla ottaa värit, ihania kaikki!


Eiran langojen osastolla piti kans kierrellä ja hypistellä. Ihastuin tuohon Novenaan (jota sain siis myös palkinota arvonnassa) ja sitä lähti nuo kaks kerää mukaan. 
Semilla puolestaan on Titityyltä. Sielläkin oli osasto täynnä ihanuuksia!


Succaplokin osastolta piti ostaa tällainen "Knitting is not a crime" merkki. Ehkäpä päätyy Kerän kassin kylkeen tai sitten puikkopussin koristeeksi.

Kaverin kans päätettiin, että ens vuonna saa Seinäjoet ja Oulut jäädä suosiolla välistä ja lähetään ihan kahen päivän messureissulle Tampereelle! Ihan huikeet messut!

1 kommentti:

Pienikin kommentti piristää ♡